Sterke SEO copywriting nodig?

Wil jij je web-bezoekers beter motiveren om jouw klant te worden? Dan heb je sterke SEO copywriting nodig. 

 

Copywriting is lastiger dan 'gewone' webteksten. Er zit een stuk aparte psychologie achter om jouw klant over te halen.

Ben je zelf geen copywriter of ontbreekt het je aan tijd om dit zelf uit te zoeken? Schakel dan Just Add Copy in.

 

Jouw expert in sterke copywriting!

SEO copywriting

Slecht nieuws: de klant komt niet voor jou

We beginnen met slecht nieuws: jouw klant komt niet voor jou.

Zo...nu weet je meteen waar je aan toe bent. Jouw klant komt namelijk voor zichzelf. Omdat hij een wens heeft, een probleem of zelfs verlangen. En het is jouw taak om hier met je tekst als eerste aandacht aan te besteden. Doe je dat niet dan klikken ze weg. 

SEO copywriting

Je web-bezoekers zijn op zoek naar een oplossing

De tijd is kort en de dagen zitten voller dan vol. Echt niemand gaat zomaar voor de lol een beetje rondklikken en teksten lezen. Daarom moet jij sterke copywriting toepassen om de aandacht te pakken van je klant.

 

Goede copywriting doet 2 dingen:

  1. de teksten zijn makkelijk leesbaar

  2. de teksten halen jouw webbezoekers over om jouw klant te worden

In jouw teksten moet je dus aandacht besteden aan het probleem van je klant. Maar ook aan de oplossing. Die jij gaat bieden met jouw product of service.

Blijf voor op je collega's

seo copywriting

Jouw website doet een wedstrijd met die van je collega's. We willen allemaal bovenaan in Google staan en het meeste succes hebben. Je bedrijfsdoelen bereiken.

 

De ultieme doelen van jouw website?

  • supergoed vindbaar zijn in Google

  • klanten maken van je web-bezoekers

  • meer omzet, leads, inschrijvingen en verkoop

  • bieden van informatie waar je klant iets aan heeft​, en voor terug komt

Just Add Copy helpt je met ijzersterke copywriting

Graag helpen we jou om het verschil te maken met je concurrenten. Met ijzersterke copywriting blijf je de rest altijd met een ruime lengte voor.  Wil je niet zelf uren zwoegen op teksten, vindbaarheid en opbouw? Schakel dan Just Add Copy in en bespaar jezelf een hoop tijd en energie.

 

Just Add Copy helpt je met:

Hoe we voor jou werken:

Wensen/doelen

Om te beginnen nemen we samen je wensen en doelen door. Wat wil je bereiken en hoe kan ik je daar bij helpen? Met een bak koffie, een Skype of Whatsapp-gesprek nemen we alles compleet door.

Zoekwoorden

We besteden niet alleen aandacht aan de psychologie achter teksten. Ook wil je dat jouw website beter gevonden wordt. Met de juiste zoekwoorden verwerkt in je teksten. Ook dit zoeken we voor je uit.

Schrijven

Deze fase is waar het echte schrijven begint. Met diverse concept-teksten kunnen we al globaal zien hoe de teksten gaan worden. Natuurlijk is er alle ruimte voor jouw feedback.

Feedback

Graag werken we met je samen aan jouw teksten. Dit kan per mail. Google Docs (voorkeur) of Word. Zo zijn onze lijnen kort en worden de teksten precies zoals jij dat wilt. Gevraagde en ongevraagde feedback is altijd welkom.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een copywriter inschakelen in plaats van zelf schrijven?


Als ondernemer wil je klanten helpen. En omzet maken. En je kunt niet alles tegelijk. Goede copywriting is meer dan wat woorden op een rijtje zetten. Er zit een stuk psychologie achter. Specialistische kennis hoe dat je iemand overhaalt om klant van je te worden. Een copywriter kan zowel schrijven als overhalen. Dat is een apart vak, je hebt hier studie en ervaring voor nodig. Bij Just Add Copy ben je op de juiste plek. Als gediplomeerd Webredacteur ben ik gespecialiseerd in schrijven, psychologie van het overtuigen en vindbaarheid in Google. Je bespaart jezelf een heleboel tijd, energie en moeite als je een professionele copywriter inschakelt. De kosten van het inhuren zul je gauw terugverdienen als gevolg van een betere website en teksten.
Hoeveel kost copywriting?


Dit is afhankelijk van een aantal factoren: 1. de lengte van de teksten 2. de mate van zoekwoord-marketing die er bij nodig is 3. de hoeveelheid pagina's die je nodig hebt Wil je vooraf weten waar je aan toe bent? Neem dan geheel vrijblijvend even contact op.
Wat is het verschil tussen copywriting en 'gewoon' teksten schrijven?


'Gewoon' teksten schrijven is vooral informerend. Neutraler eigenlijk. Bij copywriting pas je een extra element toe: psychologie om iemand over te halen. Om klant van jou te worden. Hier zijn speciale technieken voor nodig. Ze vallen niet op, maar ze zijn er wel. Copywriting lijkt op gewone tekst, waarbij de klant intussen gemotiveerder wordt om jouw klant te worden. Zo bereik je jouw doel eerder dan met gewone teksten.
Hoe houd je rekening met Google in de teksten?


De teksten schrijven we vooral voor je klanten. Als jouw klanten iets kopen, iets downloaden, zich aanmelden of op andere manier converteren dan snapt Google dat jij een goede website hebt. Hierdoor zul je een hogere plek in Google krijgen. Daarnaast verwerken we zoekwoorden in je teksten. Zodat Google nog beter snapt wanneer jouw link in beeld moet komen als een klant zoekt op jouw product of service.
Welke input moet ik zelf aanleveren?


Van begin tot eind vragen we je om informatie over jouw product of service. Zo snappen wij exact hoe we jouw bedrijf het best kunnen omschrijven, maar vooral nog: jouw klant aanspreken. Gedurende het copywriting-proces hebben we regelmatig contact. Hebben we input nodig dan hoor je dat direct. Dit kan telefonisch, via Skype of samenwerken in een document. Wat jij het prettigst vindt. De lijnen tussen ons en jou (onze klant) zijn kort. Dat vinden we prettig.
Verzorgen jullie ook de layout van de teksten?


Vaak werken we samen met de webbouwer van jouw website. In sommige gevallen moeten de teksten aan voorwaarden voldoen, zoals in blokken en koppen. Hier houden we natuurlijk rekening mee. Indien nodig hebben we zelf contact met je webbouwer. Heb je geen webbouwer maar maak je je website zelf, dan kunnen we (indien gewenst) advies geven over je layout. NB. We zijn tekstschrijver en geen webdesign-bureau. We denken graag met je mee, maar jij hebt het laatste woord over je ontwerp.
Van wie is de tekst als het klaar is?


Dan is de tekst van jou. Alles wat je nog wijzigt valt dan weer onder jouw vlag. Wil je iets wijzigen, dan staat dat je geheel vrij. Bedenk wel dat de teksten zijn zoals ze zijn met een reden: de psychologie van het overtuigen van je klant. Verander dus niet zomaar iets.
Hoe lang duurt het voor de teksten klaar zijn?


Dat hangt geheel af van de lengte en hoeveelheid werk. Bij Just Add Copy doen we alles met heldere afspraken. Heb je een vraag, neem dan contact op. Hebben wij een vraag: dan hoor je ons direct.
Waar kan Just Add Copy mij nog meer bij helpen?


We denken graag met je mee. Je kunt ons altijd bellen om even te sparren. Verder kunnen we je helpen met advies over: -layout van je website -blog-artikelen en titels -zoekwoordmarketing -content-marketing

SEO copywriting nodig? Neem vandaag nog contact op!

Optimale webteksten-seo-copywriting.png

Gratis e-boek:

'Optimale webteksten'

Wil je vast zelf aan de slag met je webteksten?

Met dit e-boek 'Optimale webteksten' schrijf je zelf voor zowel je klant als voor Google. 

Download gratis en start vandaag nog met het verbeteren van je webteksten!